søndag 8. juni 2008

Inspirasjon...

House Doctor har utrooooolig mye fint som jeg liker!Jeg liker helst MYE hvitt med en og annen ting eller et møbel i svart som kontrast...men selv om dette kjøkkenet på bildet her er veldig svart-var det bare lekkert!Den hvite benkeplata,de hvite veggene og stæsjen ellers gjør det hele veldig lyst alikevell. Fil de fer arbeid og lyseblå kjøkkenting er prikken over den berømte I`en;)
Slike hvite gardiner med knytebånd er på ønskelista mi(..og den er desverre veldig lang...)
De vinglassene var også søte...ikke gjort noe å nippe vin fra disse nei...

Lekker stue!Så vakkert,duse fine farger-hvitt,svart,jordfarger med liten dose blomstrette romantikk og rosa/lilla fargetoner!

I påvente av at kameraet skal ankomme vår postkasse må jeg jo finne andre ting å vise dere.Håper det kommer denne uka så jeg får vise dere kjøkkenet mm.

Jeg er forferdelig forkjøla med dett dese og sår hals og irriterrende hoste,så i helga er lite blitt gjort her i huset.Det er også godvær her nord så vi koser oss ute i solkroken for tida,og griller breiflabbfileter(nam,det er godt!)...

Håper alle har kosa seg godt i helga og samlet energi opp til ei splitter ny uke igjen!!(her står det bla en ny fotballkamp,to byturer og to utflukter i forbindelse med jobben på ukeplanen;)

*Klem,klem!*

5 kommentarer:

  1. Hei på deg!

    Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Du må gjerne linke meg opp. Mange vakre naturbilder hos deg!

    Klem fra meg :-)

    SvarSlett
  2. Takk for at du har linket meg. Jeg skal lage link på mine sider etterhvert også. Har bare ikke kommet så langt. Så utrolig morsom klokken på siden din er. Hvordan har du laget den?

    SvarSlett
  3. Hei på deg, Sisselle, og takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Din blogg er helt ny for meg, men jeg gleder meg til å følge med her. Kjøkkenet du viser er helt nydelig, og jeg gleder meg til bilder fra ditt kjøkken også.

    Det er veldig hyggelig at du tenkte på meg angående utfordringen, men jeg er dessverre ikke så flink til å følge slike opp... men jeg setter pris på at du tenke på meg. Håper jeg er tilgitt...

    SvarSlett
  4. Å det er såmasse fint å se , hadde aldri selv tenkt at et så sort kjøkken kunne være så lyst , kjempefint.
    Er bare innom for å si hei , kikke litt på bloggen din og ønske deg fin uke ;-)

    SvarSlett